Dames groep.

Steeds meer vrouwen ontdekken dat fietsen, mountainbike, in groepsverband een leuke ontspannende bezigheid is. Het is natuurlijk mogelijk om bij de ander groepen  aan te sluiten  . Maar voor degenen die het gezellig vinden om met de meiden onder elkaar te fietsen, is er sinds 2017 een damesploeg.

Wat moet je van ons weten? We vertrekken op donderdag vanaf de sporthal De Kraanvogel  om 18.45 uur en op zondag om 9 uur vanaf de sporthal de kraanvogel voor een rondje van ongeveer 45 km. Op donderdagavond hebben we geen pauze. Op zondag  stoppen we gezellig voor de koffie. kijk voor de actuele vertrektijden op de website. 

De leeftijd van de dames ligt tussen de 25 en 55 jaar. Meestal fietsen we onze rondjes door de Kempen of doen we mee aan de atb-tourtochten. In onze groepsapp worden alle plannen gedeeld.

Wil je lid worden van de club kijk onder het kopje lid worden . We fietsen in Contente -tenue. Dit tenue is van prima kwaliteit en kun je  via de club aanschaffen.

De damesploeg bestaat nu uit ongeveer 20 dames. Nieuwe aanwas is  van harte welkom! Twijfel je nog? Fiets dan een paar keer vrijblijvend mee!