Vaste route Utrechtse Heuvelrug

View Calendar
01-08-2021 07:45 - 15:00

Beste leden, as zondag gaan we sinds lange tijd weer een clubactiviteit ondernemen. Deze keer doen we de Utrechtse Heuvelrug aan. Met de mooiste mtb routes van NL. Dit zijn resp. Amerongen Rhenen, Kwintelooyen en evt Leersum. We hadden gedacht aan een gezamenlijk vertrek bij
Restaurant het Berghuis, Veenseweg 28, 3958 ET Amerongen. Iedereen rijdt vervolgens met hun eigen groep deze prachtige routes en bij aankomst kan iedereen nog een hapje en een drankje doen bij het restaurant. Wachten voor de terugreis op andere groepen achten wij als mtb cie niet nodig, maar het mag natuurlijk wel😊. Aangezien deze route perfect onderhouden wordt is een dagvignet vereist. Kosten zijn ongeveer gelijk aan een normale toertocht en deze is verkrijgbaar bij het restaurant. We hopen op een grote opkomst en daarom kun je via onze website op de kalender aangeven of je mee wilt en met wie je evt mee kunt rijden.
Kort samengevat:
Zondag 01 augustus, vertrek per auto bij de sporthal om 7h45 zodat we in Amerongen rond 9h00 kunnen vertrekken. De routes zijn volledig uitgepijld maar we voegen toch nog even GPS bestanden toe.
Tot zondag👍

Je kunt de bestanden downloaden en opslagen als gpx.

_Utrechtse_heuvelrug
extra-verbinding-amerongen-rhenen-289 (1) extra-verbinding-amerongen-rhenen-289
amerongen-39
extra-aanrijroute-amerongen-vanaf-veenendaal-35 extra-afkorting-anerongenhogeginkel-291
extra-verbinding-rhenen-amerongen-eenrichting-288
extra-verbinding-leersum-amerongen-55
_Utrechtse_heuvelrug

3 reacties

Geef een antwoord

Door de gevallen regen en het te verwachten weer is de tocht van aanstaande zondag komen te vervallen.