ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
willem schreef op december 27, 2021 om 10:35
In de zomer ga ik voor de 4e keer naar Ter Spegelt elk jaar ben ik op zoek naar leuke wielrenroutes om te fietsen. Dit in voorbereiding op de triathlonwedstrijden die daarna komen. Ik ben op zoek naar routes van ongeveer 60 km. Kunnen jullie mij hieraan helpen?
Fijn corstens schreef op december 7, 2019 om 15:46
Hoi 22 december goede doelen tocht Start campeer boerderij de molenvelden Dit jaar voor S.T.A.P. start 8.30-10.00 Groetjes tijn
Ivo Prins schreef op juli 14, 2019 om 11:39
Via de flyer bij de receptie op camping Ter Spegelt, de uitnodiging gezien om mee te fietsen. Vandaag mee mogen fietsen, mannen bedankt ๐Ÿ‘was een mooie rit en goed gezelschap. Ps. De koffie bij cafรฉ Ivo ๐Ÿ˜‰ in Belgiรซ was top.
Roland Keeris schreef op juni 10, 2019 om 12:03
Goede dag, 6 juli wordt Mendig-Budel gereden maar ik zie niks op de kalender staan. Wordt hier niet aan mee gedaan? En nog een vraagje, is er een app groep voor de MTB groep en Race daar zou ik graag aan toegevoegd willen worden. Alvast bedankt๐Ÿ‘
Jan Ouwerkerk schreef op mei 30, 2019 om 14:48
Vandaag vanuit Langenboom de L.M.L. Route gereden. Alle medewerkers aan deze route bedankt voor de goed gepijlde route en mooie route. Leuke klimmetjes met daarbij ook de Holleweg in Nijmegen. Volgend jaar ben ik bij leven en welzijn weer van de partij en dan neem ik ook de zon mee.