Webshop Kalas

Beste leden,

Via deze mail informeren we u over het gebruik van uw persoonlijke custom – webshop voor het bestellen van de Kalas Sportswear kleding. Van 12 november  tot en met 2 december is de webshop geopend en kunt u online de TWC De Contente kleding bestellen. Let op, de webshop sluit automatisch, vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om de kleding te bestellen. Zorg er dus voor dat u de kleding vóór  2 december, 23:59 uur bestelt!

Inloggen op de webshop

Klik hier* om rechtstreeks in te loggen op de webshop in TWC De Contente design en hier* om rechtstreeks in te loggen voor producten uit de standaard Kalas collectie.

U kunt alleen inloggen op de webshop door gebruik te maken van onderstaand wachtwoord. De webshop is op die manier alleen toegankelijk voor leden van TWC De Contente.

*Werkt bovenstaande link niet?
Kopieer dan onderstaande link en plak deze bovenaan in uw browser.

Kleding in design TWC De Contente
https://myshop.kalaswear.eu/twcdecontente

Kleding uit de Kalas collectie

https://myshop.kalaswear.eu/twcdecontentekalascollectie

Het wachtwoord voor de website van Kalas is via een nieuwsflits aan u mede gedeeld.

Ga vervolgens naar de menu items (HEREN, DAMES, KINDEREN) linksboven in de hoek (zie afbeelding hieronder). Vervolgens verschijnt er een uitklapmenu waarin u uw keuze kunt aangeven.
Let op! Alle categorieën waar de tekst ‘CUSTOM’ achter staat zijn de artikelen die in eigen design van uw club worden geleverd.

Kortingscode

Bij uw bestelling van producten in TWC de Contente design kunt u gebruik maken van een kortingscode. Deze code kan u ontvangen door de verklaring via deze link in te vullen. Dan ontvangt u 40% korting op de totale bestelwaarde.

 

Belangrijke informatie 

Pasmoment

20 en 21 november

De Muzenval

Via deze link kunt u zich aanmelden voor het pasmoment

Webshop geopend

12 november

Webshop gesloten

2 december

Verwachte levertijd

Na sluiting van de webshop gaat de levertijd van 6-8 weken lopen.

Afleveradres

De bestelde kleding wordt afgeleverd bij Fietsland Eersel.

We wensen u veel plezier bij het bestellen van uw kleding! Mocht u na het lezen van deze mail nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande gegevens:

petra.wieringa@kalas.nl of 06-42 07 95 48

Met vriendelijke groet,
Kalas Sportswear